Βάπτιση με θέμα το μάτι

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βάπτιση με θέμα το μάτι ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

μπoμπονιέρα μάτι

ALLABOUTSOAP: Χειροποίητες μπομπονιέρες σαπουνάκια με θέμα το μάτι.

Πιστεύετε στο μάτι; Είστε της άποψης πως το βλέμμα κάποιων ανθρώπων μπορεί να τσακίσει; Με τη βασκανία, το μάτιασμα ή κακό μάτι, γι’ αυτούς που το πιστεύουν, είναι δυνατό να επηρεαστεί αρνητικά ένας άνθρωπος εξαιτίας του φθόνου ή μονάχα ενός βλέμματος από έναν άλλο άνθρωπο (πιθανόν και ακούσια). Το μάτιασμα μπορεί να γίνει και όταν εκφράζεται θαυμασμός για την ομορφιά, την υγεία και γενικά τα χαρίσματα ανθρώπων. Η πίστη στο μάτιασμα και στο κακό μάτι αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη παράδοση που κληρονομείται, από τα αρχαία χρόνια μάλιστα, και συναντάται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλά άλλα μέρη του πλανήτη. Οι σκέψεις που είναι γεμάτες με αρνητικά συναισθήματα έχουν μια ειδική ενεργειακή φόρτιση, η οποία μπορεί να διαταράξει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ατόμου για το οποίο προορίζονται. Στην ουσία είμαστε σαν πομποδέκτης που ανταλλάσσει ενέργεια. Γι’ αυτό λοιπόν η χρήση κάποιων φυλαχτών και αντικειμένων ήταν και είναι ευρύτατα διαδεδομένη σε όλους τους λαούς και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα μια και φέρνουν προφύλαξη.  Εάν λοιπόν είσαστε αυτής της θεωρίας,  ίσως οι παρακάτω προτάσεις,  με θέμα το μάτι να σας ενδιαφέρουν.

  prosklht;hrio mati

Προσκλητήριο βάπτισης με θέμα «το μάτι» με ρίγες, εικαστικό και ένα εκπληκτικό δέσιμο με σπάγγο. 

mpomponieres gia padia

Η μπομπονιέρα  βάπτισης με θέμα «το μάτι»  είναι μια μολυβοθήκη με ξυλομπογιές μέσα σε μια ειδική συσκευασία με πολύχρωμα κουφέτα.

soupla  vaptisis mati

 Σουπλά ιδίου θέματος  για τη δεξίωση της βάπτισης σας.

ALLABOUTSOAP: Μυκάλης,  τηλ: 2273 024627 . Περισσότερες μπομπονιέρες σαπουνάκια της εταιρείας About Soap μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

MELISSA GRAPHICS : Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία  και την παρουσίαση της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ