Βάπτιση της κόρης του Ρουβά και Ζυγούλη

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βάπτιση της κόρης του Ρουβά και Ζυγούλη Ιστορίες Βάπτισης

Celebrity Vaptisi Rouvas_Ariadni_01

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έζησαν μια από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές τους οικογενειακές στιγμές, καθώς βάπτισαν τη κόρη τους, Αριάδνη, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στο Marianna Bay της οικογένειας Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Ερμιόνη.
Νονά της Αριάδνης Ρουβά είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώ οι καλεσμένοι στην βάπτιση δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα. Μετά το τέλος του μυστηρίου, η νονά, οι γονείς και η νεοφώτιστη φόρεσαν παραδοσιακά κρητικά μαντίλια. Κρητική στολή φόρεσε και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ από το γλέντι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι βρακοφόροι που χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.
Τις μπομπονιέρες, έφτιαξε η Έλενα Σύρακα και ήταν το αρχικό της μικρής «Α» μέσα από το Μίτο της Αριάδνης.  H Έλενα Σύρακα είναι μία καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων με διεθνή αναγνώριση με αδυναμία της στην αρχαία ελληνική τέχνη, ενώ η διακόσμηση ήταν λιτή και κομψή και αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι αντί για δώρα παρακίνησε τους προσκεκλημένους να κάνουν δώρα στο Σύλλογο Ελπίδα.

Celebrity vaptisi rouvas_vaftisi4