Βρεφικά αποτυπώματα

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βρεφικά αποτυπώματα Παιδικό Δωμάτιο

 

Διακοσμήστε το παιδικό  δωμάτιο με μοναδικά βρεφικά αποτυπώματα του παιδιού σας. Μια καταπληκτική πρόταση για να μην ξεχάσετε  στιγμή  την βρεφική του ανάπτυξη.  Η  Βελγική εταιρεία Baby Art προσφέρει  προϊόντα που θα αγαπήσετε όλοι. Χαρακτικά και γλυπτά για να ευχαριστήσει όλες  τις μανούλες και να μην ξεχάσουν στιγμή την πατουσίστα και  το χεράκι του μωρού σας.  Η εταιρεία διαθέτει δύο τύπους προϊόντων τα οποία έρχονται σε τρεις μορφές. Τα προϊόντα που τα κατασκευάζεις μόνος σου εύκολα και γρήγορα  σε  δυο λεπτά, τα  έτοιμα προϊόντα στα οποία υπάρχει  δυνατότητα να επιμεληθείς εικαστικά και τα  τελείως έτοιμα όπως είναι οι κορνίζες. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο και το σπίτι σας με τις δικές σας μοναδικές  κατασκευές για να μην ξεχάσετε τίποτα!!!

Διακόσμηση-παιδικού-δωματίου-baby-art

 διακόσμηση-βρεφικού-δωματίου

Τέλειο αποτύπωμα του χεριού και του ποδιού του μωρού σας. Εύκολο στη δημιουργία, δε χρειάζεται ψήσιμο, δεν απαιτούνται άλλα υλικά, όλα συμπεριλαμβάνονται στο κουτί. Ταχύτατο, και δημιουργείτε ένα άψογο αποτύπωμα σε 2 μόλις λεπτά. 100% ασφαλές για τα μωρά. Μπορείτε να δείτε το παραπάνω Video και θα το καταλάβετε αμέσως, 10,32

 

Baby Art-104-500x500

 

Baby Art Photo Sculpture, 27,92€ Πως θα το φτιάξετε κοιτάξτε παρακάτω το Video.

 

bebe-1513480559705059b3a24cab1-500x500

 

Baby Art Keepsake, 9,52€

babyart

Κορνίζα για φωτογραφίες  τους 12 πρώτους μήνες της ζωής του μωρού  και με ένα αποτύπωμα, 23,92€

double_print_frame_brown_taupe_

Κορνίζα για μια φωτογραφία και με δύο αποτυπώματα του μωρού, 23,92€

Diakosmisi-domatiou

 

Μην ξεχάσετε την εγκυμοσύνη σας, 19,92€

Δείτε το Video που ακολουθεί.

Τα προόντα της Baby Art μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Όνειρα bebe ή να τα παραγγείλετε από το eshop  κατάστημα του.

Ιουστινιανού 8, Κηφισιά Θεσ/νίκης, τηλ: 2310 486513

www.oneira.gr