Φωτογράφοι-Video

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

VIDEO

Video Βάπτισης, ξεχωριστές, τρυφερές, μοναδικές βιντεσκοπήσεις  με  ιδιαίτερο στυλ. Οι φωτογραφίες και το Video από τη βάπτιση του παιδιού σας, θα κρατήσουν για πάντα ζωντανές τις πιο μοναδικές στιγμές εκείνης της ημέρας.Προτάσεις και ιδέες και για τη δική σας βάπτιση.

Βαπτιση στη Σαντορινη

ΜΙα παιχνιδιάρικη βάπτιση στη Σαντορίνη.

Βαπτιση Video Βαπτισης

Η βάπτιση της Ελευθερίας.

Οι επαγγελματίες ΦωτογράφοιVideo Βάπτισης  αναλαμβάνουν έναν ιδιαίτερο ρόλο. Φωτογραφίζουν και έχουν να αντιμετωπίσουν τον πιο απαιτητικό πελάτη το  «παιδί».  Κάποιες φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες  πρέπει να αποτυπώσουν τη μοναδική στιγμή και τα καταφέρνουν!!! Μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους που δε θέλουμε να ξεχάσουμε…

WEDDING AND BAPTISM PHOTOGRAPHY

Φωτογράφoι- Γάμων Βαπτίσεων

Πορτραίτα Βάπτισης

Μοναδικά πορτραίτα Βάπτισης…υπέροχες στιγμές…Η βάπτιση του παιδιού σας είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Οι εικόνες της βάπτισης του παιδιού σας, θα σας θυμίζουν για πάντα την πιο σημαντική μέρα της ζωής του.

Μοναδική φωτογράφιση βαπτισης

Θεματική φωτογράφιση Γάμου

Στον Γάμο σας οι πρωταγωνιστές είστε εσείς. Αρκετές νύφες και γαμπροί διαλέγουν μια συγκεκριμένη θεματική  ενότητα φωτογράφισης για το γάμο τους. Η θεματική φωτογράφιση του γάμου σας αποτυπώνει την μαγεία της στιγμής σε ένα σκηνικό,  που έχει στηθεί ακριβώς για εσάς.

NEW BORN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

11017511_627264514072662_718998855596942567_n

Φωτογράφιση Νεογέννητων

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη στο εξωτερικό. Μια καταπληκτική στιγμή κάθε γυναίκας όταν φέρνει στον κόσμο το παιδάκι της, ένα τόσο δα πλασματάκι 50 εκατοστών που τόσο γρήγορα μεγαλώνει.

Φωτογράφιση εγκύου

Πραγματικές υποβρύχιες φωτογραφίες μιας εγκύου

Μια καταπληκτική φωτογράφιση εγκύου πραγματοποιήθηκε από το γνωστό φωτογράφο.