Βάπτιση με θέμα: Ο μικρός Νικόλας

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βάπτιση με θέμα: Ο μικρός Νικόλας ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

 

Βάπτιση με θέμα:  Ο μικρός Νικόλας

Βάπτιση με θέμα: Ο Μικρός Νικόλας. Μια ασυνήθιστη πρόταση βάπτισης στα χρώματα του κόκκινου και του άσπρου όπως ακριβώς και το ομώνυμο βιβλίο.

Τη βάπτιση του μικρού Νικόλα την ανέλαβε η εταιρεία  WonderLandEvent   και κατάφερε να δώσει μία εντυπωσική-ανέμελη νότα στην ατμόσφαιρα, ενώ με τις χειροποίητες δημιουργίες της – μακέτες- χωνάκια για τα ζαχαρωτά- βιβλίο ευχών- στόλιζαν το γιορτινό τραπέζι, την εκκλησία και τον χώρο της δεξίωσης, με  τις χειροποίητες κάρτες με τη φιγούρα του μικρού Νικόλα πάνω στα τραπέζια, εντυπωσίασε και τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς. Οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν στην κυριολεξία με όλες τις χειροποίητες δημιουργίες της! Μεγάλη εκλπληξη ήταν και ο στολισμός της κολυμπήθρας με υφάσματα στα χρώματα του  κόκκινου και το χρώμα της άμμου.

Η WonderLandEvent, έφτιαξε με μακέτα,  την  πόλη του μικρού Νικόλα. Ένα θέμα που μπορεί να έχει υλοποιηθεί ξανά , αλλά κανείς δεν το έχει υλοποιήσει στην μοντέρνα εκδοχή του. Εντελώς πρωτότυπη προσέγγιση σύμφωνα με τους τίτλους της ταινίας. Δείτε παρακάτω τη Διακόσμηση και το στολισμό της βάπτισης του μικρού Νικόλα.

Αν θέλετε κι εσείς μια παραμυθένια βάπτιση & σχεδιασμένη  πάνω στις δικές σας ανάγκες αξιοποιήστε την εμπειρία & τη συμβουλευτική που σας προσφέρει δωρεάν.Ευέλικτα πακέτα Πλήρους & Πλούσιου Στολισμού χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Βάπτιση με θέμα Νικόλας- τραπεζι ευχων

ο μικρός Νικόλας/μακετα της πόλης του

4708940_orig

3214216_orig

Κολυμπήθρα στα κόκκινα

Λαμπαδα μικρός Νικόλας

Ο μκρός Νικόλας Τραπέζι ευχών

ΧΩΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

7695570_orig

Δεξίωση ο μικρός Νικόλας

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ :  WEvent.gr