Βαπτιση με θέμα το μουστάκι

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βαπτιση με θέμα το μουστάκι ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, Περιοδικό Βάπτισης

Μια ακόμα βάπτιση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Αγία Τριάδα Κηφισιας για αγοράκι με θέμα το μουστάκι. Πρωτότυπο, παιχνιδιάρικο θέμα με πολλές επιλογές  για τη διακόσμηση και τον  στολισμό της εκκλησίας.

Η βάπτιση του Χρήστου με θέμα «το μουστάκι» περιελάμβανε μοναδικό candy bar, με γλυκά για τους καλεσμένους, χειροποίητες  ξύλινες μπομπονιέρες βάπτισης  κασετίνες  με χάρακα, ξύλινη μολυβοθήκη  στολισμένη με το θέμα μουστάκι καθώς επίσης και μεταλλικές μπομπονιέρες κουτάκια, όλες στολισμένες με το ίδιο γαλάζιο θέμα. Η διακόσμηση και ο στολισμός  βάπτισης  στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας  ήταν εντυπωσιακός, καθώς όλα είχαν την σφραγίδα  της  Μαρίας  Καπαγερίδου,  δημιουργίες που μαγνητίζουν το κοινό.

Κείμενο:Λία Ζερβού

Stolismos-ekklisias-moustaki diakosmisi-moustaki-moustaki-kapelo bales-diakosmisi-stolismos-moustali diakosmisi-moustaki diakosmisi-stolismos-vaptisis-moustaki diakosmisi-stolismos-vaptisis-moustaki-mikros-kirios diakosmisi-vaptisis-moustaki candybar-gliko-vaptisis Xarakas-mpomponiera-moustaki-xsilino-kouti moustaki-vaptisi bobomieres-vaptisis-moustaki

Oλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ : ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 

Σαρανταπόρου 6, Περιστέρι. τηλ: 210 578 1153

Facebook:  KAPAGERIDOUSOFIA