Βάπτιση με θέμα τη θάλασσα

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βάπτιση με θέμα τη θάλασσα ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

 

Βάπτιση με θέμα τη θάλασσα

Ένα ακόμη αγαπημένο θέμα βάπτισης για αγοράκια: Βάπτιση με θέμα τη θάλασσα

Μια πραγματική βάπτιση που μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας δώσει κάποιες ιδέες και για τη δική σας εκδήλωση βάπτισης. Αρχικά, Θαλασσινός αέρας σε όλες τις λεπτομέρειες, από την κολυμπήθρα, τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας, τη διακόσμηση του υπέροχου αιθρίου του προσκυνήματος της Αγ. Βαρβάρας, μέχρι τα γλυκά, τις μπομπονιέρες, το βιβλίο ευχών, τα διακοσμητικά και τα λουλούδια. Η λεπτομέρειά έφτασε μέχρι τα λεμονάκια που χρησιμοποιήθηκαν για τη σπιτική μας λεμονάδα, τα οποία βρήκε  η εταιρεία Wevent από το λεμονοδάσος Πόρου. Οι μπομπονιέρες ήταν ψαράκια και καραβάκια σαπουνάκια της εταιρείας  MY DREAM by Maria Kakou.Όλα ήταν επακριβώς συνδυασμένα με απίστευτη λεπτομέρεια και μεράκι για ονειρικά ταξίδια. Μοναδικές χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες.

Η WEvent.gr. Είναι μια εταιρεία οργάνωσης και δημιουργικής διακόσμησης εκδηλώσεων. Η Ευρυδίκη, Event Creative Stylist & Designer της WEvent.gr, θα επιμεληθεί το δικό σας Big Day, παραδίδοντας ένα μοναδικό, Elegant και Chic αποτέλεσμα. Σχεδιάζει τις πιο ιδιαίτερες και φρέσκιες ιδέες μέσα από αναρίθμητα στυλ και τάσεις παγκοσμίως.

Διαθέτοντας ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ και μοναδική ικανότητα να σκέφτεται πέρα από τα συνηθισμένα, δημιουργεί κυριολεκτικά τις πιο παραμυθένιες εκδηλώσεις. Κάθε γάμος, βάπτιση ή άλλη εκδήλωση που αναλαμβάνει, διακρίνεται για τη φωτογραφικά σκηνοθετημένη διακόσμηση και ιδιαιτέρως για τη φαντασία της.

Κάθε φορά και μια διαφορετική ιδέα. Έμπνευση; Ο άνθρωπος, η τέχνη, ένα βιβλίο, η φύση, ο κινηματογράφος, ένα τραγούδι. Σχεδιάζει για την προσωπικότητα κάθε ζευγαριού ή παιδιού που βαπτίζεται, αναδεικνύοντας την ταυτότητα των πρωταγωνιστών.

Μικρά έργα τέχνης, couture τραπεζομάντηλα, βιβλία ευχών έως και κάθε άλλη λεπτομέρεια, σχεδιάζονται ειδικά και δημιουργούνται χειροποίητα για να απογειώσουν το σκηνικό και τη χαρά σας.

Απολαύστε λοιπόν μια ολόδική σας εκδήλωση, παραμυθένια στολισμένη & σχεδιασμένη πάνω στις δικές σας ανάγκες και οικονομικό πλάνο. Επιλέξτε, Συνθέστε και Δημιουργήστε. Αξιοποιήστε την εμπειρία & τη συμβουλευτική που σας προσφέρει δωρεάν. Με ευέλικτα πακέτα Πλήρους & Πλούσιου Στολισμού χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, σε ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 249€ (+ΦΠΑ).

Στολισμός-οργάνωση-τραπέζι ευχών

Cupcakes

cupcakes και βιβλίο ευχών

Βάπτιση με θέμα τη θάλασσα

Βάπτιση με θέμα τη θάλασσα Στολισμός

5316306_orig

4620519_orig

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ :  WEvent.gr

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: MY DREAM by Maria Kakou