Βάπτιση σε μωβ αποχρώσεις

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βάπτιση σε μωβ αποχρώσεις Ιδέες για Βάπτιση, Περιοδικό Βάπτισης

Mpomponira vaptisis mov

Βάπτιση σε μωβ αποχρώσεις. Μπομπονιέρα βάπτισης vintage violets style

Μια ξεχωριστή βάπτιση στις αποχρώσεις του μωβ. Βάπτιση σε Vintage violets Style. Το μωβ σαν χρώμα είναι το χρώμα της τελειότητας,  του οραματισμού, το χρώμα  των εκλεκτών και της διακριτικότητας, συμβολίζει δε την ταπεινότητα. Μια βάπτιση που θα οργανώσετε για το μικρό σας αγγελούδι που θα είναι ξεχωριστή και θα διακρίνεται από το απόλυτο chic style.

Η παραπάνω φωτογραφία με την καταπληκτική  μπομπονιέρα  δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι καλεσμένοι σας. Μην ξεχνάτε ότι με την προσφορά της μπομπονιέρας στους  καλεσμένους σας,  τους τιμάτε  για την τιμή που σας κάνανε με την παρουσία τους.

προσκλητήριο βάπτισης Το προσκλητήριο της βάπτισης.

 Διαστάσεις 15Χ15 ο φάκελος και η πρόσκληση είναι από λευκό ματ χαρτί.

1525500_613961675343480_2051763086_n

Μια άλλη πρόταση προσκλητηρίου με το ίδιο θέμα, είναι ο παραπάνω μεταλλικός φάκελος με το ιδιαίτερο κλείσιμο και καρό ύφασμα,  εικαστικό με νεραϊδολούλουδο και βιολέτες, η  κάρτα είναι με το ίδιο εικαστικό.

Το προσκλητήριο πολλές φορές μας δείχνει το ύφος που θα ακολουθήσει η βάπτιση. Η επιλογή του θέματος βιολέτες σε Vintage violets Style είναι μια πολύ καλή αρχή  για να προσκαλέσετε τους καλεσμένους σας,  μια και το φυτό αυτό ανήκει στην κατηγορία των αρωματικών φυτών με διακριτική ομορφιά όπου στο τέλος εντυπωσιάζει.

lampada vaptisis sta xromata toy mov
 Χειροποίητη λαμπάδα σε αποχρώσεις του μωβ.

1922175_648288528577461_978795875_n

Μπομπονιέρα βάπτισης με ζαχαρωτά για τα παιδιά. Τούλι,  μωβ κορδέλες,  χωνιά τυπωμένα με το θέμα της βάπτισης violets vintage style.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ:Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Melisa Graphics και την παρουσίαση της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: MELISA GRAPHICS ΕΔΩ