Εστιατόριο Σαλματάνης

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΑΛΜΑΤΑΝΗΣ+

 Σαλματάνης

Θέλετε η βαπτιση του παιδιού σας να γίνει σε κάποιο οικογενειακό, ζεστό και φιλικό περιβάλλον ; Σας αρέσει η ελληνική κουζίνα και οι παραδοσιακές συνταγές; Τότε το εστιατόριο Σαλματάνης στην Κηφισιά είναι η ιδανική λύση.

Tο εστιατόριο Σαλματάνης έχει τη φήμη ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης μας στην Αθήνα, στην Κηφισιά με οδηγό τις παραδοσιακές συνταγές, την ποιότητα και τις αγνές πρώτες ύλες της πατρίδας μας,  σε προσιτές τιμές. Το παραδοσιακό εστιατόριο Σαλματάνης είναι η γνωστό για την εξαιρετική ελληνική κουζίνα του. Ο χώρος πλήρως ανακαινισμένος και ανανεωμένος, σε μοντέρνο ύφος καθώς είναι η  ιδανική περίπτωση για τους λάτρεις του καλού φαγητού σ’ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για να έχει η δεξίωση της Βάπτιση σας οικογενειακό αέρα.

salmatanis-παραδοσιακη- ταβερνα
Salmatanis-menou

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 150 άτοµα σε καθιστό ή buffet.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Δυνατότητα για Ζωντανή Ελληνική Μουσική που ξεκινά από έντεχνα και εξελίσσεται ανάλογα με τις διαθέσεις των θαμώνων!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Σύγχρονα ηχητικά συστήµατα.

W.C. PERSONNEL 2 W.C

ΩΡΑΡΙΟ Δεν υπάρχει περιορισµός

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Συγγρού 18, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 210 801 5394

www.salmatanis.gr

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Το Εστιατόριο Σαλματάνης στην Κηφισιά λειτουργεί από το 1920 σε κεντρικό σημείο της περιοχής, προσφέροντας ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Εδώ και τέσσερις γενιές αποτελεί σημείο αναφοράς του καλού φαγητού και των παραδοσιακών γεύσεων. Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον συνδυάζονται το παλιό με το νέο και το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Με νέα διακόσμηση σε παλ αποχρώσεις, το τζάκι να δεσπόζει στον χώρο και πίνακες με ναυτικούς, η ατμόσφαιρα ταξιδεύει τον νου, μέχρι το πιο κοντινό νησί. Η ιστορική ταβέρνα εκσυγχρονίζεται και η πρόσφατα ανακαινισμένη αυλή είναι ένα από τα ατού του μαγαζιού, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως στέκι του «χθες» και του «σήμερα». Το μενού στηρίζεται σε παραδοσιακές συνταγές και σπεσιαλιτέ της ελληνικής γαστρονομίας με έμφαση στο κυνήγι. Εδώ θα δοκιμάσετε τα πιο γευστικά μανιτάρια! Η πορτοκαλόπιτα στο τέλος κλέβει τις εντυπωσεις και το ίδιο και τα γλυκά του κουταλιού. Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και Κυριακή μεσημέρι, οι θαμώνες του εστιατορίου διασκεδάζουν με ζωντανή ελληνική μουσική που ξεκινά από έντεχνα και εξελίσσεται ανάλογα με τις διαθέσεις των πελατών.
Μια παραδοσιακή  και εγγυημένη πρόταση για τη Βάπτιση του παιδιού σας ή και τον Γάμο σας.