Ιδέες βάπτισης την περίοδο των Χριστουγέννων

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ιδέες βάπτισης την περίοδο των Χριστουγέννων ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

προσκλητήριο βαπτισης χριστουγεννων

Αποφασίσατε να βαπτίσετε τα Χριστούγεννα ή την πρωτοχρονιά το παιδί σας; Τα Χριστούγεννα είναι μια αγαπημένη εποχή για μικρούς και μεγάλους. Ωραία ατμόσφαιρα με πολλές δυνατότητες για να οργανώσετε τη βάπτιση του παιδιού σας. Δείτε παρακάτω κάποιες καταπληκτικές ιδέες βάπτισης την περίοδο των Χριστουγέννων, προσκλητήρια και μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τα Χριστούγεννα που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε. Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες στολίδια, κρεμαστές μπομπονιέρες στολίδια, αι-βασίληδες, τάρανδοι, χιονοστιβάδες, χριστουγεννιάτικο δέντρο, καρδούλες, αστέρια  και πολλά άλλα. Φυσικά το κόκκινο χρώμα δεσπόζει σε όλες τις Χριστουγεννιάτικές επιλογές μας.  Προσκλητήρια και μπομπονιέρες για κορίτσια και για αγόρια.

Εταιρείες προτείνουν:

Melissa Graphics: Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι δημιουργίες της εταιρείας.  Προσκλητήριο carousel με φάκελο κόκκινο χρώματος από λινάτσα. Προσκλητήριο card postal με αντίστοιχο κόκκινο υφασμάτινο φάκελο από λινάτσα. Μακρόστενο προσκλητήριο βάπτισης και φάκελος μαζί και  μπομπονιέρα βάπτισης στεφανάκι τα κουδουνάκια του αι-βασίλη.

Κόκκινο προσκλητήριο βάπτισης Χριστουγενιάτικο προσκλητήριο βάπτισης  Μπομπονιέρα και προσκλητήριο βάπτισης για τα Χριστούγεννα  Προσκλητήριο βάπτισης Χριστούγεννα

Μικρά θαυματάκια: Οι παρακάτω χειροποίητες δημιουργίες της εταιρείας μας μεταφέρουν άμεσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Χειροποίητες δημιουργίες προσκλητήρια και μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα την χιονοστιβάδα, το αστέρι, το αλογάκι.

Προσκλητήριο Χριστουγέννων μόνο για κορίτσια

Προσκλητήρια με άποψη χριστουγεννιάτικη Μπομπονιέρες -βάπτισης -με θέμα τα Χριστούγεννα  Προσκλητήρια και μπομπονιέρες Χριστουγεννιάτικα σεφ Χριστουγεννιάτικα δωράκια μικρά θαυματάκια  Μπομπονιέρα κουτάκι...με χριστουγεννιάτικο άερα

Il Sorriso: Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι δημιουργίες από τσόχα και όχι μόνο χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπομπονιέρες που θα σας  συντροφεύουν σε όλη την διάρκεια των γιορτών.

χριστουγεννιάτικες ιδέες βάπτισης
Μπομπονιέρα κόκκινο αστερι

μπομπονιερα Χριστουγεννιάτικο δεντρο
μπομπονιέρες βαπτισης γαντια χριστουγέννων

1465411_846165905498872_2024344403652429983_n

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Πληροφορίες για την εταιρεία Melisa Graphics και την παρουσίαση της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Πληροφορίες για την εταιρεία μικρά θαυματάκια  και την παρουσίαση της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Πληροφορίες για την εταιρεία Il sorriso  και την παρουσίαση της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ