Ιδέες για βάπτιση «Ο παγωτατζής»

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ιδέες για βάπτιση «Ο παγωτατζής» ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, Οδηγός Βάπτισης

 

Bάπτιση μαζί με τον  παγωτατζής σας

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας είναι σημαντικό γεγονός, συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν για να χαρούν μαζί σας. Μια καταπληκτική ιδέα στην βάπτιση του παιδιού σας,   είναι το κέρασμα των καλεσμένων σας με παγωτό. Το παγωτό αρέσει σε όλους και είναι ένα υπέροχο και δροσιστικό κέρασμα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Είτε θελήσετε να κεράσετε παγωτό μετά το τέλος του μυστηρίου είτε σαν γλυκό στη δεξίωση σας,  Ο παγωτατζής με το καροτσάκι του θα κάνει στην κυριολεξία θραύση. Δίνει από μόνος του,  άλλη διάσταση στη βάπτιση σας!!!

Βρήκαμε την εταιρεία Mπόμπος club όπου προτείνει ένα καταπληκτικό πακέτο Βάπτισης που περιλαβάνει και τον παγωταζή και θα ικανοποιήσει  όλους όσους θέλουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στη  βάπτιση  τους. Πιο  συγκεκριμένα:

Πακέτο βάπτισης Mπόμπος club έως 120 ατόμα

Το πακέτο του Μπόμπος club περιλαμβάνει:

  • Παραδοσιακό παγωτατζή που θα δροσίσει τους καλεσμένους σας ( έως 120 άτομα ).
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανιματέρ, διάρκειας μιάμισης (1 ½) ώρας που μπορεί να υλοποιηθεί στην εκκλησία ή στο χώρο της δεξίωσης.
  • Ολοκληρωμένη πρόταση διακόσμησης μπαλονιών, αξίας 150€ βάση των τιμών που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα  του Μπόμπος Club.

Tιμή πακέτου βάπτισης, μόνο 320 € !!!

Για τη βάπτιση του παιδιού σας εμπιστευτείτε την εταιρεία Mπόμπος Club. Προτείνει ιδέες διακόσμησης με μπαλόνια για το στολισμό έξω από την εκκλησσία, διακόσμηση τραπεζιών δεξίωσης με ιδιαίτερο στυλ όπου θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα. Διαθέτει μια έμπειρη ομάδα πολυθεάματος από ζογκλέρ, κλόουν, διασκεδαστές και πυροτεχνήματα όπου αναλαμβάνουν να  ψυχαγωγήσουν παιδιά και γονείς με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της εταιρείας Mπόμπος Club  μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Τηλέφωνο: 2107247726
Fax: 2107238561
Κινητό: 6972219071