Καρέ μαλλιά για chic εμφανίσεις

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καρέ μαλλιά για chic εμφανίσεις Beauty news

 

Κόκκινα-καρέ μαλλια με φράτζα

Το καρέ μαλλί είναι και φέτος της μόδας με πολλές παραλλαγές και πολύ χρώμα. Κλασσικό, φινετσάτο, μοντέρνο, αυστηρό κοντό, ασύμμετρο ανέμελο καρέ, ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου αρκεί να το προσαρμόσετε στις σωστές αναλογίες του προσώπου και του στυλ σας. Το καρέ μαλλί-χτένισμα  θα το αγαπήσουν όλες όσες έχουν σπαστά μαλλιά, λίγα μαλλιά ή για γυναίκες που δεν έχουν διάθεση για ιδιαίτερη περιποίηση και θέλουν να είναι έτοιμες και άψογες σε λίγο χρόνο. Το Vaptisimag σας προτείνει να δείτε τα παρακάτω κουρέματα και χτενίσματα και να θυμάστε ένα καλό κούρεμα θα δείξει το πρόσωπο σας και τα  χαρακτηριστικά σας για chic  εμφανίσεις παντού!!!

Ασύμμετρο καρέ μαλλί

Γαλλικό καρέ μαλλί:Το γαλλικό καρέ με την αυστηρή του γραμμή  είναι διαχρονικό. Ταιριάζει σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο και με λεπτά χαρακτηριστικά δεν ενδείκνυται σε γυναίκες με ψηλό λαιμό.

Το μακρύ καρέ:Το μακρύ καρέ μαλλί το προτιμούν οι γυναίκες που δεν θέλουν τις υπερβολές. Είναι όμως ένα από τα καρέ που σας δίνει την δυνατότητα  να δοκιμάσετε διάφορα χτενίσματα πάνω του σγουρά κυματιστά, μαζεμένο λουκ. Το απόλυτα ίσιο μακρύ καρέ ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα απλά στις γυναίκες με έντονες γωνίες καλό είναι να έχει πολλές μύτες μπροστά ώστε να κολακεύει περισσότερο.

Ασύμμετρο κοντό καρέ:Προτείνετε σε γυναίκες με πιο δυναμικό στιλ. Ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο γιατί τονίζει το σχήμα του προσώπου τους. Δεν ταιριάζει όμως σε γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα γιατί θα κάνει τα μάγουλα τους να μοιάζουν μεγαλύτερα.

Απόλυτα κοντό καρέ:Το πολύ κοντό καρέ, τόσο που να είναι στα όρια να χαρακτηριστεί ως αντρικό δίνει ένα σοφιστικέ αέρα σε όποια γυναίκα το τολμήσει. Δεν ταιριάζει  σε γυναίκες με έντονο πηγούνι .

Πώς να επιλέξετε το καρέ κούρεμα που να κολακεύει το σχήμα του προσώπου σας;

Μακρύ πρόσωπο: Στο μακρύ πρόσωπο αυτό που χρειάζεται είναι να δείχνει πιο κοντό και πιο φαρδύ. Καλό είναι να αποφεύγονται χτενίσματα-κουρέματα πολύ κοντά χωρίς φράντζα και με όγκο στο πάνω μέρος.

Στρογγυλό πρόσωπο: Σε αυτό το σχήμα πρόσωπου το ιδανικό καρέ μαλλί είναι το μακρύ. Μπορεί να πλαισιώνει το πρόσωπο με το να είναι λίγο πιο μακρύ μπροστά σε σχέση με τα πίσω. Να μην έχει καθόλου όγκο. Εάν πάλι θέλετε ασύμμετρο κυματιστό λουκ, με όμορφη κίνηση που να δημιουργούν νευρικές γωνίες και να αντισταθμίζουν τα στρογγυλά χαρακτηριστικά σας, τότε το καρέ μαλλί σας θα πρέπει να είναι λίγο πιο μακρύ.

Γωνιώδες ή τετράγωνο πρόσωπο: Τα πρόσωπα αυτά φαίνονται όμορφα όταν το καρέ κούρεμα  θα γίνει υπολογίζοντας ότι θέλουμε να  γλυκάνουμε  τις γωνίες, εστιάζοντας στα μάτια και στο στόμα και όχι στα άκρα του προσώπου.

Οβάλ πρόσωπο: Στο οβάλ πρόσωπο οι επιλογές είναι απλά όλες. Είναι το σχήμα προσώπου που πραγματικά μπορεί να πειραματιστεί με όλα τα είδη. Κοντό μακρύ, με μπούκλες, να παίξει σε διάφορα μήκη στους ώμους.

Πολλές επώνυμες υποστηρίζουν το καρέ μαλλί για τις chic εμφανίσεις τους. Εσείς;

Πολύ ξανθό κοντό καρέ μαλλι

μακρύ καρέ μαλλί σγουρα μαλλιά καρε μαλλιά
Καρέ μαλλιά με φράντζα  καρε μαλλί για γαμο

Kare-mallia

Καρέ μαλλιά Retro Style Καρέ degrade μαλλιά Μοντέρνο κοντό κούρεμα