Λίστα βάπτισης Laro!!!

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λίστα βάπτισης Laro!!! Παιδί 0-3 ετών

Brefiko-Baptisi-Laro

H λίστα Βάπτισης Laro, σας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλετε με εύκολο και έξυπνο τρόπο στην επιλογή μοναδικών δώρων που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του παιδιού σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε οποιοδήποτε εταιρικό κατάστημα της Laro σας εξυπηρετεί ή να μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.laro.gr για να ανοίξετε έναν ειδικό λογαριασμό υπογράφοντας το συμφωνητικό που θα βρείτε στο σχετικό ηλεκτρονικό link  http://www.laro.gr/mc/Lista-Vaptisis.pdf.

H Ελληνική εταιρεία Παιδικά επίπλα Laro, διαθέτει Bρεφικά, Παιδικά και Νεανικά Έπιπλα από μασίφ ξύλο, έπιπλα με οικολογικά χρώματα και βερνίκια που έχουν ως βάση το νερό, Λευκά Εϊδη, Χαλιά, Φωτιστικά, Διακοσμητικά, Παιχνίδια και επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των παιδικών γερμανικών γραφείων Moll.

podilataki tis laro

Με το άνοιγμα του λογαριασμού σας η εταιρία σας προμηθεύει με κάρτες της λίστας βάπτισης, που συνοδεύουν τα προσκλητήρια και αναγράφουν στοιχεία επικοινωνίας των καταστημάτων, στα οποία μπορούν να απευθυνθούν οι καλεσμένοι για να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής στη Λίστα Βάπτισης. Ο Λογαριασμός θα ισχύει για 12 μήνες από την έναρξη του.

Ξύλινο-αλογάκι-της-Laro

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Καταστήματα Laro θα βρείτε:

ΑΛΙΜΟΣ: Ποσειδώνος 33, τηλ: 210 9843965
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: 14ο χλμ. Εθν.Οδού Αθηνών/Λαμίας, τηλ: 210 2801430
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Λεωφ. Κηφισίας 326, τηλ: 210 6855922

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 92, ( ΤΟΜΠΟΛΑ) , τηλ: 2310 285915

ΕΔΡΑ: 14o χλμ Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας, Μεταμόρφωση, τηλ: 210282088