Λαμπερό χαμόγελο σε χρόνο ρεκόρ

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λαμπερό χαμόγελο σε χρόνο ρεκόρ Beauty news

 

labero-xamogelo-saron

Σας αρέσει να χαμογελάτε; Χαζεύεται το χαμόγελο διάσημων celebrity stars, όπως το χαμόγελο της Sharon Stone, της Angelina Jolie; Είναι αλήθεια ότι το λαμπερό χαμόγελο θεωρείτε στις μέρες μας το απαραίτητο <<αξεσουάρ>>ομορφιάς. Οι ειδικοί της Eurodentica  μπορούν να σας το χαρίσουν σε χρόνο ρεκόρ.

Ο δρόμος για ένα όμορφο χαμόγελο, το χα­μόγελο δηλαδή που σας αξίζει είναι πολύ πιο εύκολος απ’ όσο νομίζετε. Η αισθητική οδοντιατρική εγγυάται ότι μπορείτε να το αποκτήσετε μέσα σε 4 μόλις ώρες! Όπως αναφέρει ο επίκουρος καθηγητής Νίκος Κουβελάς, Επιστημονικός υπεύθυνος της Eurodentica, αυτό εξασφαλίζεται χάρη στη συνεργασία διαφορετικών οδοντιατρικών ειδικοτήτων για την άρτια και ολοκλη­ρωμένη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Πρόκειται για μέθοδο ορθοδοντικής;

“Δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα”, λέει η Ελένη Γκίζα, χειρουργός οδοντίατρος της Eurodentica που ασχολείται αποκλειστικά με αισθητικές αποκαταστάσεις, και εξηγεί: “Η ορθοδοντική απαιτεί θεραπεία διάρκειας 1 -2 ετών. Η αισθη­τική οδοντιατρική, αντιθέτως, μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα σε 4 ώρες και είναι εντελώς ανώδυνη. Η υπάρχουσα οδοντο­στοιχία παραμένει ως έχει, ενώ επάνω στην επιφάνεια των μπροστινών 6 δοντιών γίνεται επικόλληση όψεων συνθετικής ρητίνης. Πρόκειται κυριολεκτικά για «μικρογλυπτική δοντιών» καθώς η κάλυψη γίνεται με πολλή προσοχή, σα να «χτίζεται» η νέα πρόσοψη κομμάτι – κομμάτι”.

Ποια είναι τα στάδια της διαδικασίας;

Κατ’ αρχάς ένα team από έμπειρους ενδοδοντιστές, περιοδοντολόγους, προσθετολόγους, εμφυτευματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και γιατρούς που ειδικεύονται στα laser κάνουν  μια γενική αξιολόγηση του περιστατικού, ώστε να εντοπιστούν τυχόν προβλή­ματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν (π.χ τερηδόνα, περιοδοντίτιδα κ.λπ.). Στη συνέχεια ο ειδικός κάνει μετρήσεις και μελετά διάφορα χαρακτηριστικά στο σχήμα του προσώπου, το προφίλ, το φύλο και το σωματότυπο του ενδιαφερομένου προκειμένου να καταλήξει στην κατάλληλη επιλογή της πρόσοψης. Το μέγεθος, το σχήμα, η κλίση και το χρώμα των δοντιών της νέας πρόσοψης είναι οι μικρές αλλά άκρως καθο­ριστικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο χαμόγελο σας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε άντρες και γυναίκες οι οποίοι δεν είναι ευχαρι­στημένοι με την αισθητική του χαμόγελου τους. Το κόστος αυτής της αισθητικής αλλαγής που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή σας είναι περίπου €300 ανά δόντι.

 Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Eurodentica:

Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα,τηλ. 210 8257050-60, 210 6195760-1

www.eurodentica.gr