Μοντέρνα Προσκλητήρια

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μοντέρνα Προσκλητήρια ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, Προσκλητήρια Μπομπονιερες Βάπτισης

FROZEN INVITATION!~Μοντέρνα Προσκλητήρια

Όλα τα παιδιά, αγόρια-κορίτσια, λάτρεψαν την ταινία «Ψυχρά και ανάποδα», με την Έλσα και την Άννα, να κερδίζουν την πρώτη θέση στις καρδιές των παιδιών. Όλη η παρέα που την ξέρουν και αγαπούν θα γιορτάσει με έναν μοναδικό τρόπο τα γενέθλια της Άννας. Στο «Frozen Fever», όπως λέγεται και η ταινία, ο Κρίστοφ μαζί με την Έλσα, προσπαθούν να οργανώσουν τα πιο όμορφα γενέθλια για τη μικρή πριγκίπισσα.

Έτσι κι εσείς εάν θέλετε να οργανώσετε την πιο όμορφη γιορτή του παιδιού σας,  ξεκινήστε με προσκλητήρια ασυνήθιστα μοντέρνα, απλά,  προσκλητήρια με θέμα αγαπημένους ήρωες της Disney. Σας προτείνουμε να δείτε τις δύο παρακάτω ολοκληρωμένες προτάσεις μας.

Mοντέρνο Προσκλητήριο Frozen. Μπορεί κατάλληλα να γίνει και το προσκλητήριο μιας βάπτισης με το ανάλογο κείμενο και τις ανάλογες μπομπονιέρες.

Μοντέρνο Προσκλητήριο Tom & Jerry. Ποιoς δεν ξέρει τους αγαπημένους ήρωες Tom & Jerry.  Η αγαπημένη ομάδα, η γάτα και το ποντίκι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και η αναζήτηση, η  περιπέτεια και το γέλιο καθηλώνει όλη την οικογένεια στην οθόνη.

Εάν είστε λάτρης των κινούμενων σχεδίων και ιδίως του Τom & Jerry το προσκλητήριο  που σας προτείνουμε να δείτε παρακάτω,  με το ανάλογο κείμενο είναι μια ωραία ιδέα για μια μοντέρνα βάπτιση που σίγουρα τη  χαρακτηρίζει η παιδικότητα.

Μοντέρνα προσκλητήρια βάπτισης με θέμα αγαπημένους ήρωες.

FROZEN Τσάντες για τα αγόρια 11059716_895976367142008_5528213204075823429_n

Μοντέρνα Προσκλητήρια Tom& Jerry

Tom& Jerry

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ:Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Melisa Graphics και την παρουσίαση της μπορείτε να δείτε ΕΔΩ