Παιδικά έπιπλα Laro

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παιδικά έπιπλα Laro Παιδικό Δωμάτιο

 

 

Ο μαγικός κόσμος της Laro. Παιδικά έπιπλα Laro.  Ο παραμυθένιος κόσμος της Laro συνεχίζει να διακοσμεί και να ομορφαίνει τα όνειρα των παιδιών. Εξειδικευμένη εδώ και χρόνια στον τομέα του βρεφικού και παιδικού δωματίου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους γεμάτο χρώμα κι φαντασία.  Tα  παιδικά έπιπλα Laro  είναι  Ελληνικά και σχεδιασμένα έχοντας ως βασική  αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον. Παράγει πρωτοποριακά συστήματα επίπλων από μασίφ ξύλο με οικολογικά χρώματα και βερνίκια που έχουν ως βάση το νερό. Επίσης τα παιδικά έπιπλα Laro έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο και μελλοντικής μετατροπής, καλύπτοντας έτσι τις νέες ανάγκες των παιδιών καθώς αυτά μεγαλώνουν. Αυτό σημαίνει πως με την προσθήκη, αφαίρεση ή ανασύνθεση κάποιων στοιχείων ένα παιδικό έπιπλο μετατρέπεται εύκολα σε εφηβικό. Όλη η διαδικασία παραγωγής της εταιρείας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008

Τα τελευταία 2 χρόνια η εταιρεία Laro συνεχίζει δυναμικά τις δραστηριότητες  της,  με νέες ιδέες και προτάσεις παιδικών επίπλων πάντα με γνώμονα τη σταθερή της ποιότητα. Τα προϊόντα  σε φυσική απόχρωση δρυς είναι συνδυασμένα με χαρούμενα και  φωτεινά  χρώματα. Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρόταση υψηλής αισθητικής που περιλαμβάνει κρεβάτι, κουκέτα, γραφείο, συρταριέρα και βιβλιοθήκες για κορίτσια και για αγόρια. Πιστεύουμε ότι θα την αγαπήσετε κι εσείς όπως την αγαπήσαμε και εμείς! Περισσότερα έπιπλα  μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο δίκτυο καταστημάτων Laro, εκτός όμως από παιδικά έπιπλα, θα βρείτε επίσης μοναδικές καρέκλες γραφείου και τα μοναδικά εργονομικά συστήματα γραφείου Μοll, υφάσματα, λευκά είδη, χαλιά, φωτιστικά και διακοσμητικά είδη από φυσικά υλικά, που συμπληρώνουν το χώρο του δωματίου και τελειοποιούν το παιδικό δωμάτιο. Εμπιστευτείτε την εμπειρία της και αφήστε να σας καθοδηγήσει στον παραμυθένιο κόσμο των επίπλων της.

pouf, Laro

Paidiko-domatio ΤILI

Kρεβάτι ΖΟΟ και βιβλιοθήκη από τη σειρά TILI

paodika pouf laro

 

 

Καταστήματα Laro θα βρείτε:

ΑΛΙΜΟΣ: Ποσειδώνος 33, τηλ: 210 9843965

 ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Λεωφ. Κηφισίας 326, τηλ: 210 6855922

Για περισσότερες ακόμη πληροφορίες www.laro.gr