Παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο Παιδικό Δωμάτιο, Περιοδικό Βάπτισης

Πλησιάζει η ώρα που θα γεννηθεί το μωρό σας και  θα έρθει στο σπίτι; Θέλετε να φτιάξετε το δωμάτιο του; Θέλετε να αγοράσετε το πρώτο του κρεβάτι και δεν ξέρετε από που να αρχίσετε; Να θυμάστε τα βρεφικά έπιπλα  είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν την μητέρα στην καθημερινή τους χρήση και ταυτόχρονα να παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά στο βρέφος. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλους.

Εάν ξέρετε ότι το μωρό σας είναι κορίτσι, μια καταπληκτική πρόταση για ένα παραμυθένιο δωμάτιο είναι η παρακάτω. Ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα παιδικά έπιπλα σαν αυτά τα δωμάτια που έχουν οι μικρές πριγκίπισσες στα παραμύθια. Παιδικό δωμάτιο  βγαλμένο από τον κόσμο των παραμυθιών. Βρεφικό κρεβάτι άμαξα σαν την άμαξα της Σταχτοπούτας, επενδυμένο με ιδιαίτερο καπιτονέ ύφασμα,  σεντόνια, μαξιλάρια και πάντα του ιδίου θέματος! Το παιδικό δωμάτιο άμαξα περιλαμβάνει μια ρομαντική κουνουπιέρα άσπρου χρώματος με ροζ λεπτομέρειες και όλη την προίκα του μωρού.

Πλάτος: 1.66  μ Ύψος: 1.62  μ Βάθος: 0.76  cm

Βρεφική συρταριέρα για το δωμάτιο των κοριτσιών με ντουλάπια και συρτάρι στο κάτω της μέρος που θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε όλα τα ρούχα.

Μπορείτε να αποκτήσετε τo παιδικό κρεβάτι άμαξα και να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που παρέχει η εταιρεία Αφοι Ματιάδη:

Δυνατότητα 12 Δόσεων
(έως 6 άτοκες)
Δωρεάν Αντικαταβολή
Δωρεάν Τοποθέτηση
(εντός Αττικής)
5 Χρόνια Εγγύηση
Αμεση παράδοση

 Καταστήματα  Cilek-Αφοι Ματιάδη

(Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr