Ροζ βάπτιση στο κτήμα Χατζηδάκη

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ροζ βάπτιση στο κτήμα Χατζηδάκη Party Βάπτισης

 

Κτήμα Χατζηδάκη Γάμοι-Βαπτίσεις

Bάπτιση στο κτήμα Χατζηδάκη σημαίνει……..

Δέσμευση για μια τέλεια Βάπτιση..

Είσαστε έτοιμοι για τη σημαντικότερη στιγμή του παιδιού σας; Το ιδανικότερο μέρος για μια τέλεια δεξίωση είναι το κτήμα Χατζηδάκη. Στο κτήμα Χατζηδάκη θα δείτε πολύχρωμα μικρόφυτα, μυροβόλες μανόλιες, αιωνόβιες ελιές, σύμβολο γονιμότητας και δημιουργίας, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή τους καλεσμένους σας. Στο καταπράσινο τοπίο, στους πρόποδες της Πάρνηθας, το Κτήμα Χατζηδάκη δίνει νέα διάσταση και μπορείτε να φτιάξετε  μαζί το δικό σας παραμύθι. Η δεξίωση που ακολουθεί στη βάφτιση της μικρής σας νεράιδας ή του μικρού σας πρίγκιπα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να μεταφέρετε τους καλεσμένους σας σε ένα κόσμο μαγικό. 

Το κτήμα Χατζηδάκη είναι  έτοιμοι να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα.

Κι αυτό αποτελεί δέσμευση.

Δέσμευση  για …τέλεια οργάνωση

Δέσμευση για… πλούσιο μενού

Δέσμευση για…. προσεγμένη αισθητική

Δέσμευση για… έμπειρο προσωπικό

Δέσμευση για …απόλυτη επιτυχία

Δέσμευση για…προσιτές τιμές που αφορούν για όλους!!!

Βάπτιση στο κτήμα Xατζηδάκη

Αν αναζητάτε ένα σκηνικό για την εκδήλωσή σας που να είναι ξεχωριστή αλλά και φιλόξενη, το κτήμα Χατζηδάκη θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Με τα φώτα στραμένα πάνω σας και στο παιδί σας, η γιορτή ξεκινάει! Παρακάτω δείτε μια ροζ  βάπτιση που έγινε στο κτήμα Χατζηδάκη και πάρτε ιδέες.

Ροζ βαπτιση

Διακόσμηση και στολισμός στην  είσοδο του χώρου που θα υποδεχτεί τους καλεσμένους με πολύχρωμα γλυκά, marshmallows, γλειφιτζούρια και πολλά ζαχαρωτά για τα παιδιά και το καλύτερο; Φουσκωτό στο τεράστιο κτήμα για πολύ παιχνίδι.

Διακόσμηση και στολισμός βάπτισης στο κτήμα Χατζηδάκη

 Ροζ βάπτιση στο κτήμα Χατζηδάκη. Γλυκιά διακόσμηση και στολισμός τραπεζιών.

Κτήμα Χατζηδάκη στην Πάρνηθα Αττικης

Το κτήμα Χατζηδάκη διαθέτει μια υπέροχη εσωτερική κλιματιζόμενη αίθουσα με ειδικά διαμορφωμένο χώρο καπνιστηρίου και χωρητικότητα 320 ατόμων. Η ανοιγόμενη οροφή και οι πτυσσόμενες τζαμαρίες που την ενώνουν με τον εξωτερικό χώρο θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας δίνοντάς τους την αίσθηση ότι βρίσκονται σε έναν πανέμορφο κήπο ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Γάμοι και Βαπτίσεις χειμώνα -καλοκαίρι.

Δέσμευση για …απόλυτη επιτυχία!!!

ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΗΣ: Κτήμα Χατζηδάκη

Περισσότερες πληροφορίες για το Κτήμα Χατζηδάκη θα βρείτε εδώ