Τούρτες Βάπτισης

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τούρτες Βάπτισης ΙΔΕΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

 

Τούρτες Βάπτισης-Μαρίας-Ξερικού-ο-μικρός-πρίγκιπας

Για τους περισσότερους η ζάχαρη ταυτίζεται μόνο με την απόλαυση και την χαρά. Για  την Μαρία Ξερικού είναι η αστείρευτη πηγή έμπνευσης, φαντασίας & δημιουργίας, αλλά και η προσωπική ικανοποίηση δημιουργίας, έργα τέχνης που εξιτάρουν και ικανοποιούν τη φαντασία όλων των πελατών. Μαρία Ξερικού, 26 χρόνια γλυκών δημιουργιών!  Όταν η φαντασία συναντά τη δημιουργία, απλά υλικά ζαχαροπλαστικής μετατρέπονται σε μοναδικά γλυκά έργα τέχνης. Τούρτες Βάπτισης, τούρτες γενεθλίων, τούρτες γιορτών, τούρτες για παιδικά πάρτι…

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά άρχισε να πλάθει ιδέες και να δημιουργεί όνειρα φτιαγμένα από ζάχαρη. Πάνω απ’ όλα όμως, αυτό που κάνει τη σχέση ξεχωριστή είναι πως έδινε και συνεχίζει να δίνει ένα ιδιαίτερο τόνο στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Γάμο, Βάπτιση, Γενέθλια, Γιορτές, Εκδηλώσεις. Όλη την καλλιτεχνική της δημιουργία την βάζει για τους πιο δύσκολους  και απαιτητικούς της πελάτες, τα παιδιά. Ιδιαίτερη έμφαση στην μεγαλύτερη στιγμή της ζωής των μικρών παιδιών, όπως είναι η βάπτιση και αργότερα τα γενέθλια τους, τα παιδικά πάρτι, κ.λ.π. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ή σχέδιο που επιθυμείτε για τον μικρό σας πρίγκιπα ή την μικρή σας νεράιδα,   που να μην μπορεί να το φτιάξει και να το παραγγείλετε. Πάντα σε συνεργασία μαζί σας και με ένα εύλογο χρονικό διάστημα παράδοσης.

Η ζεστή αλλά και συνάμα επαγγελματική της προσέγγιση, καθώς και η εμμονή στην ποιότητα και το άριστο αποτέλεσμα οδηγούν στη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες. Οι πρωτοποριακές της ιδέες τα υλικά, καθώς και οι άρτιες συνθήκες υγιεινής αναμφίβολα ενισχύουν τη σχέση αυτή.

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα των δημιουργιών της για κάθε περίσταση ή επικοινωνήσετε μαζί της και να σχεδιάσετε μαζί τη δική σας μοναδική τούρτα! Προτάσεις για Cupcakes, Cake pops, Μπισκότα καθώς και φιγούρες, λουλούδια και τρισδιάστατες κατασκευές από ζαχαρόπαστα, θα σας εμπνεύσουν για να ολοκληρώσετε κι εσείς την εκδήλωσή σας!!!

Στη Βάπτιση το γλυκό είναι ένα έθιμο για να ευχηθούν οι καλεσμένοι να είναι η ζωή του μωρού πάντα γλυκιά. Είναι εγγυημένο ότι θα μαγέψετε τους καλεσμένους σας με τις δημιουργίες της Μαρίας Ξερικού. Απολαύστε  παρακάτω κάποιες νέες  δημιουργίες «Τούρτες Βάπτισης»

Μαρία Ξερικού

Εθνικής Αντιστάσεως 25, Βριλήσσια τηλ: 210 6131598