Το ιδανικότερο γαλάκτωμα σώματος για βρέφη και παιδιά

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το ιδανικότερο γαλάκτωμα σώματος για βρέφη και παιδιά BABY, ΠΑΙΔΙ, Παιδί 0-3 ετών

Η ιδανικότερη φροντίδα σώματος για παιδιά Nature_Care_Products_Honey_body_milk (250ml)

Το ιδανικότερο γαλάκτωμα σώματος για βρέφη από 6 μηνών και παιδιά της Nature Care Products: Γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό εκχύλισμα μελιού.

Το Ελληνικό φυσικό γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη (+6 Μηνών) & παιδιά, επανορθώνει, ενυδατώνει και καταπραΰνει αποτελεσματικά το ευαίσθητο δέρμα, ενώ τα βιολογικά εκχυλίσματα του, προστατεύουν το δέρμα αφήνοντάς το εξαιρετικά απαλό. Προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και θρέψη ενώ το βούτυρο καριτέ με 5 διαφορετικά και πολύτιμα φυτικά λιπαρά οξέα, προσφέρει επιπλέον ενυδατικές ιδιότητες. Τα έλαια από αμύγδαλο & από κουκούτσια βερίκοκου, σε συνδυασμό με τη πανθενόλη, ανακουφίζουν από ερεθισμούς, προλαβαίνουν την ξηροδερμία και προσφέρουν απολυτή προστασία στο δέρμα του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αφού έχει φιλικό για το δέρμα pH, δεν περιέχει parabens & χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Ελληνικό φυσικό γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη

(+6 Μηνών) & παιδιά, παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 250ml  μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Δίκτυο καταστημάτων MY MARKET Φαρμακεία κλπ).

Το φυσικό γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, διατίθεται από την εταιρεία Nature Hellas Care Products η οποία έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής προϊόντων περιποίησης, τα πιο αγνά Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος, χρησιμοποιώντας βιολογικά & φυσικά εκχυλίσματα των πιο δραστικών συστατικών της φύσης. Τα συστατικά των φυσικών προϊόντων περιποίησης της Nature Hellas Care Products, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας, δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα της, ενώ δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας της Nature Hellas Care Products, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal). 

Ελληνικό, φυσικό σαμπουάν και αφρόλουτρο (2σε1) με βιολογικό εκχύλισμα μελιού Nature, για βρέφη (+6 Μηνών) και παιδιά.

Το Ελληνικό φυσικό σαμπουάν και αφρόλουτρο (2σε1) με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη (+6 Μηνών) & παιδιά, είναι ειδικά φτιαγμένο για το ευαίσθητο βρεφικό (+6 Μηνών) αλλά & παιδικό δέρμα με σκοπό να καθαρίζει απαλά τόσο το σώμα όσο και τα μαλλιά, χωρίς να ξηραίνει την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας ενώ τα εκχυλίσματα αμυγδάλου μαζί με τη πανθενόλη αναπλάθουν, ηρεμούν και αφήνουν λείο το δέρμα του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού αλλά και του εφήβου. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αφού έχει φιλικό για το δέρμα pH, δεν περιέχει parabens & χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών & δέρματος.

Το Ελληνικό φυσικό σαμπουάν και αφρόλουτρο (2σε1) με βιολογικό εκχύλισμα μελιού NATURE, για βρέφη (+6 Μηνών) & παιδιά, παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 250ml  μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) www.enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (Δίκτυο καταστημάτων MY MARKET Φαρμακεία κλπ).

 

Nature Care Products

www.enature.gr

T: +30 213 0351222-3