Το Χαμόγελο του Παιδιού

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Χαμόγελο του Παιδιού ΠΑΙΔΙ, Παιδί 0-3 ετών

το χαμογελο του παιδιου

Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στη 2η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά: 13-15 Νοεμβρίου, στο Helexpo Μαρούσι

 

«Όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο… Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε», έγραφε μεταξύ άλλων ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος στις 9 Νοεμβρίου του 1995 στο προσωπικό του ημερολόγιο, εκφράζοντας την επιθυμία και το όραμά του για έναν κόσμο, όπου κάθε παιδί δικαιούται να είναι ευτυχισμένο. Ο μπαμπάς του Κώστας Γιαννόπουλος από τότε προσέφερε και συνεχίζει να κάνει το ότι μπορεί για τα παιδιά και όπως μας παροτρύνει όλους,  κι ο ίδιος <<Ας ενωθούμε όλοι για να συνεχίσει>>  το πολύτιμο έργο του. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά η αγάπη και η φροντίδα για τα παιδιά δεν γνωρίζει δυσκολίες…

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά την Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά, 13-15 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 22:00, με ελεύθερη είσοδο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι.

  • Θεατρικό Εργαστήρι από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ, ζωάκια από το Αττικό Πάρκο, σπιτικά παιχνιδοζυμάρια, εργαστήριο μπισκότων, ξυλοπόδαροι, κουκλοθέατρο, πειρατές, μάγοι, μουσικά παιχνίδια, zumba και swing για μικρούς και μεγάλους και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
  • Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».
  • Διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.
  • Σεμινάρια πρώτων βοηθειών.
  • Παρουσίαση όλων των δράσεων του οργανισμού.

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των ενεργειών μπορείτε να δείτεΕΔΩ

www.hamogelo.gr

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Γιαννόπουλου  που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΡΤ