Φωτογράφιση νεογέννητου

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φωτογράφιση νεογέννητου BABY, Newborn

 

Birthstories photography by Babis Tsoukias

 

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη στο εξωτερικό. Μια καταπληκτική στιγμή κάθε γυναίκας όταν φέρνει στον κόσμο το παιδάκι της, ένα τόσο δα πλασματάκι 50 εκατοστών που τόσο γρήγορα μεγαλώνει …. Ο χρόνος περνά γρήγορα και αυτό που μένει είναι οι μνήμες μας και ότι έχουμε αποτυπώσει σε χαρτί και σε Video.

Εμείς βρήκαμε και ρωτήσαμε έναν καταπληκτικό φωτογράφο που πρωτοπορεί για τα ελληνικά δεδομένα, και έχει δημιουργήσει  το πρώτο και μοναδικό φωτογραφικό ελληνικό site  που ασχολείται αποκλειστικά με δημιουργικές φωτογραφίσεις νεογέννητων μωρών,  όπου πραγματοποιούνται στην χώρα μας στο σπίτι σας ή στο studio. Μπορεί να αποτυπώσει την κάθε στιγμή της ανάπτυξης του. Μια φωτογράφιση που θα θέλαμε να μείνει για πάντα….

Ο φωτογράφος Μπάμπης Τσουκιάς μας λέει ότι η φωτογράφιση του νεογέννητου μπορεί να πραγματοποιηθεί  κατά τις πρώτες 15 ημέρες της ζωής του μωρού. Ιδανικό διάστημα είναι από 5 εως 10 ημερών, όπου κατά την φάση αυτή κοιμάται το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και δεν ενοχλείται καθόλου κατά την φωτογράφιση.

Χρειάζεται να προμηθευτούμε αξεσουάρ  και ρουχαλάκια για την φωτογράφιση του μωρού;

Oχι απαραίτητα,  διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ανάλογα με τις επιθυμίες σας το κατάλληλο concept  για το νεογέννητο σας.

Που θα γίνει η φωτογράφιση  στο studio σας;

Η φωτογράφιση του μωρού σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και στον χώρο σας στο σπίτι σας, όποια μέρα της εβδομάδας επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού.

Πότε πρέπει να προγραμματίσουμε την φωτογράφιση του μωρού;

Θα ήταν ιδανικό να επικοινωνήσετε με το birthstories.gr  κατά τις τελευταίες εβδομάδες εγκυμοσύνης σας, έτσι ώστε να υπάρχει ο χρόνος να συζητήσετε τις λεπτομέρεις που σας αφορούν και να προγραμματίσετε περίπου, βάσει της ημερομηνίας του τοκετού σας, την ημερομηνία της φωτογράφισης.

Πόσο χρόνο διαρκεί η φωτογράφιση;

Λαμβάνοντας υπόψη και τον χρόνο που θα χρειαστείτε για τάισμα και τη  φροντίδα του μωρού, υπολογίστε 2-4 ώρες.

Γιατί να εμπιστευτούμε το birthstories.gr για την φωτογράφιση του μωρού;

Διότι ως έμπειροι γονείς τριών παιδιών οι ίδιοι, μπορούν να χειριστούν το μωρό σας με ασφάλεια και υγιεινή και ως έμπειροι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να σας χαρίσουν μοναδικές καλλιτεχνικές φωτογραφίες του νεογέννητου μικρού σας.

New Born Φωτογράφιση

Φωτογράφηση νεογέννητων

Φωτογράφηση Νεoγέννητων by Babis Tsoukias

Περισσότερες πληροφορίες για τον φωτογράφο Μπάμπη Τσουκιά μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για το Birthstories κάντε κλικ ΕΔΩ