Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό Beauty news

Xamogelaste

Xαμογελάστε! Είναι μεταδοτικό καικάνει καλό, μας ενημερώνει η Χειρουργός- Οδοντίατρος κ.Ελένη Γκίζα. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας!Το ωραίο χαμόγελο «Ρυθμίζει» την υψηλή πίεση και το στρες, ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή από τους γύρω μας λένε οι ψυχολόγοι. Αυτό το καθημερινό μας χαρούμενο «διαβατήριο» είναι εφικτό  να αποκτηθεί γρήγορα, τελείως ανώδυνα και οικονομικά χάρη στην εξέλιξη της σύγχρονης οδοντιατρικής  προσθέτουν από την πλευρά τους  οι  οδοντίατροι !

Αποτελεί δε ένα καλό δώρο για τον εαυτό μας. «Πράγματι η απόκτηση ενός ωραίου χαμόγελου αποτελεί ίσως το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας.  Σύμφωνα με τους οδοντιάτρους  η αντιγήρανση και η ανανέωση επιτυγχάνονται εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα αν φροντίσουμε τα δόντια μας. Μπορούμε μάλιστα να δείχνουμε 15 χρόνια νεώτεροι, αν τα δόντια μας είναι λευκά, ίσια και αρμονικά.

ELENH-GIZA«Υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν να χαμογελούν επειδή δεν αισθάνονται ευχαριστημένοι με το χαμόγελό τους. Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει λύσεις σε πολλά αισθητικά προβλήματα. Ειδικά οι εξελίξεις της σύγχρονης οδοντιατρικής έχουν απλοποιήσει πολλά προβλήματα πλέον», προσθέτει η κα. Ελένη Γκίζα«. Στην περίπτωση που κάποιος έχει κάποια ατέλεια, όπως η αραιοδοντία (αραιά δόντια), δόντια με φθορές, ρωγμές,μη αρμονικού μεγέθους, στραβά ή με δυσχρωμίες, πλέον με τη μέθοδο της μικρογλυπτικής  ή τη χρήση όψεων πορσελάνης, όλες αυτές οι ατέλειες μπορούν να εξαφανιστούν και η ενδιαφερόμενη να αποκτήσει δόντια λευκά, ίσια και αρμονικά». Σύμφωνα με τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους στα αραιά δόντια τοποθετούνται όψεις ρητίνης, ενώ τα δόντια δεν τροχίζονται καθόλου.

Οι όψεις αυτές δημιουργούνται στα μέτρα του ενδιαφερόμενου, με το κατάλληλο σχήμα, κλίση και χρώμα, αφού έχουν προηγηθεί μετρήσεις και έχουν ληφθεί υπόψη και άλλοι παράγοντες, όπως το σχήμα του προσώπου, ο σωματότυπος, αλλά και άλλοι προσωπικοί παράγοντες. Χρειάζεται και μία καλλιτεχνική φύση του ειδικού, διότι πρόκειται στην ουσία για λίφτινγκ δοντιών.

Για τα σπασμένα δόντια, χρησιμοποιείται μια νέα τεχνική η οποία συνδυάζει τη χρήση κάμερας και υπολογιστή και δημιουργείται άμεσα στο ιατρείο η πορσελάνη που χρειάζεται, χωρίς να μεσολαβήσει οδοντοτεχνίτης και δεύτερη συνεδρία. Στο πρόβλημα του χρώματος των δοντιών, τη λύση δίνει η λεύκανση. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα περισσότερο, καλό είναι να μην υπερβάλλουμε στην κατανάλωση τροφών με χρωστικές ουσίες όπως το τσάι, το κόκκινο κρασί, και ο καφές. Αμέσως μετά από μία τέτοια κατανάλωση, θα πρέπει να βουρτσίζετε καλά τα δόντια σας.

Όπως μας λέει η χειρουργός οδοντίατρος Ελένη Γκίζα «Απλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η αισθητική και η υγεία πρέπει να συμβαδίζουν. Οπότε ένας εξαμηνιαίος προληπτικός έλεγχος στον οδοντίατρο μας προφυλάσσει από τυχόν προβλήματα. Σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορεί το πρόσωπό σας να λάμψει και να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση».
Για περισσότερες πληροφορίες:

Εurodentica Aθήνα: Πατησίων 150 & Αγίου Μελετίου,τηλ. 210 82 57 050

Εurodentica Μαρούσι: Αλαμάνας 3 & Δελφών, 3ος, τηλ: 210 6195760-1(παραπλεύρως Ιατρικού Κέντρου, Μαρούσι)

www.eurodentica.gr