Tasty Planet Catering

TASTY Planet Catering

Tasty Planet Catering

Αυθεντικά ταξίδια γεύσης.Ένας πλούσιος, όμορφος, δημιουργικός αλλά και τέλεια οργανωμένος χώρος catering υψηλών προδιαγραφών είναι έτοιμος να σας χαρίσει την πιο αυθεντική εμπειρία γευστικής απόλαυσης… Αυτό που σας αξίζει!!!Αναλαμβάνει  τη δεξίωση βάπτισης με μπουφέ καθιστό, δεξίωση βάπτισης μπουφέ στο προαύλιο της Εκκλησίας, δεξίωση βάπτισης  σε χώρο δικής σας επιλογής αλλά και σε ιδιαίτερους χώρους υψηλών προδιαγραφών, με τους οποίους συνεργάζεται. Θέλετε η δεξίωση βάπτισης του παιδιού σας να είναι σε θάλασσα, θέλετε να έχετε μόνο μπουφέ στην Εκκλησία, θέλετε να έχετεCatering μόνο στο σπίτι, θέλετε η δεξίωση βάπτισης να γίνει σε κτήμα, σε αίθουσα; Η Tasty Planet έχει τις λύσεις!

Mπουφές -Catering

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Υλοποιεί υπέροχες βαπτίσεις και αξέχαστα  πάρτυ και σε δικό σας χώρο. Η εντυπωσιακή παρουσίαση των μπουφέ και οι εκλεκτές γεύσεις μοναδικών εδεσμάτων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα θα αποτελέσουν μοναδική εμπειρία απόλαυσης για όλους.

EXTRA SERVICES – ΠΑΡΟΧΕΣ  Συνεργασίες µε επιλεγµένους χώρους δεξιώσεων,  Ammos Lounge, κτήμα Galazio, Ιερά Θέα, Gazoo, DJs, διακοσµητές .

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:  Πυθοδώρου 8, Γκάζι

Τηλέφωνο: 210 8668330 Κινητό: 6932 451741
e-mail:

www.tastyplanet.gr 

F

 

www.facebook.com/tastyplanet.gr

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Αυθεντικά ταξίδια γεύσης. Για τη βάπτιση του παιδιού σας η εταιρεία «Τasty Planet» Catering είναι κοντά σας για να μεταφέρει εσάς και τους καλεσμένους σας σε μια ατμόσφαιρα όπως εσείς την έχετε φανταστεί. Ένας πλούσιος, όμορφος, δημιουργικός αλλά και τέλεια οργανωμένος χώρος catering υψηλών προδιαγραφών είναι έτοιμος να σας χαρίσει την πιο αυθεντική εμπειρία γευστικής απόλαυσης… Που σας αξίζει!!!

Αναλαμβάνει  τη δεξίωση βάπτισης μπουφέ καθιστό, δεξίωση βάπτισης μπουφέ στο προαύλιο της Εκκλησίας, δεξίωση βάπτισης  σε χώρο δικής σας επιλογής αλλά και σε ιδιαίτερους χώρους υψηλών προδιαγραφών, με τους οποίους συνεργάζεται. Θέλετε η δεξίωση βάπτισης του παιδιού σας να είναι σε θάλασσα, θέλετε να έχετε μόνο μπουφέ στην Εκκλησία, θέλετε να έχετεCatering μόνο στο σπίτι, θέλετε η δεξίωση βάπτισης να γίνει σε κτήμα, σε αίθουσα; Η Tasty Planet έχει τις λύσεις!

Υλοποιεί υπέροχες βαπτίσεις και αξέχαστα παιδικά πάρτυ σε δικό σας χώρο. Η εντυπωσιακή παρουσίαση των μπουφέ και οι εκλεκτές γεύσεις μοναδικών εδεσμάτων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα θα αποτελέσουν μοναδική εμπειρία απόλαυσης για όλους. Οι συνεργάτες του Tasty Planet Catering είναι πάντα στη διάθεσή σας, προτείνοντας πρωτότυπες ιδέες και λύσεις ανάλογα  τις επιθυμίες σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Ο στόχος τους είναι  να δημιουργήσουν  μυρωδιές και γεύσεις που σας εξιτάρουν. Με ιδιαίτερη φροντίδα και έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Συνεργαζόμενοι χώροι Ammos Lounge, κτήμα Galazio, Ιερά Θέα, Gazoo.

Tasty Planet σημαίνει…

Αυθεντικά ταξίδια γεύσης 

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Catering 

Ελληνικές και Ethnic γεύσεις 

Άψογο service – Άρτιος εξοπλισμός-Styling δεξίωσης

Προσιτές τιμές